Inschrijven

U bent van harte welkom in onze praktijk. Als u zich als nieuwe patiënt wilt laten inschrijven, wordt u verzocht het inschrijfformulier in te vullen. Deze is hieronder in te vullen of bij de balie op te halen.

De huisartsen hebben eerst een kennismakingsafspraak met u, voordat u wordt ingeschreven. Na de kennismakingsafspraak kunt u het ingevulde formulier aan de huisarts of de assistente overhandigen.

U kunt zich inschrijven als patiënt als u in Uden woont of in een van de volgende omliggende dorpen: Volkel, Odiliapeel, Vorstenbosch, Zeeland of Mariaheide.

Daarnaast is het belangrijk dat uw medisch dossier zo spoedig mogelijk in ons bezit komt. Op deze manier kunnen wij zo zorgvuldig mogelijk werken. Wilt u zich bij uw vorige huisarts uitschrijven en uw vorige huisarts toestemming geven het door ons opgevraagde dossier toe te sturen. 

Binnen Medipark zijn wisselend de praktijken geopend voor nieuwe aanmeldingen.

Op dit moment zijn de volgende praktijken geopend voor inschrijving:

  • Huisarts Mw Zegers
  • Huisarts Mw Beltman

Wanneer u een afspraak maakt voor inschrijving wilt u dan:

  1. Een geldig ID bewijs meenemen.
  2. Het LSP formulier downloaden en uitprinten of online uw toestemming regelen. Online kan dit op www.ikgeeftoestemming.nl. Om online toestemming te regelen heeft u DigiD met SMS-functie nodig. 
  3. Indien u toegang wenst tot het patientenportaal voor eenvoudig en snel digitaal contact met de praktijk kijk dan bij Patientenportaal voor verdere informatie.

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande fomrulier zo volledig mogelijk in.Indien u samenwoont met met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij ons patiëntenportaal, voor het beheren van uw gegevens, maken van afspraken, herhalen van medicatie of contact met de huisarts?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?